duminică, 26 mai 2013

DOAR PRIETENI sau . . . ?

Unele fete se indragostesc repede si le trece greu , unele fete se indragostesc greu si le trece repede , unele fete simpatizeaza mai multi baieti si unele fete raman cu gandul doar la un singur baiat .
In viata noastra de zi cu zi  intalnim :

1. SUNTEM DOAR PRIETENI ! Da da  ;-" . Suntem prieteni dar ne placem reciproc doar ca nu ne spunem . Vorbim ore intregi pe facbook sau pe mess , ne tachinam , radem si glumim dar defapt noi nu ne placem , noi ne iubim . Si. . . uneori nu se spunem pentru ca e mai bine asa , nu am inceput o relatie dar ne place ce este intre noi si nu am vrea sa se strice . Deci uneori facem lucruri pe care le fac indragostiti dar noi suntem doar prieteni .

2. EU IL PLAC SI NU STIU CUM SA II SPUN . Poate pentru ca imi este teama de raspunsul lui desi uneori arata ca ar simtii ceva pentru mine .De ce ne este teama ? O DA , de raspunsul ala banal . Noi fetele trebuie sa fim mai increzatoare sa zambim mai mult sa fim mandre de indiferent de felul in care aratam si asa poate raspunsul o sa fie si pozitiv cine stie ? Incercarea moarte n-are !  Deci daca sunteti in situatia asta incercati sa luati putina atitudine , sa va faceti putin curaj si sa recunoasteti sau macar sa dati de inteles .





3. IL PLAC DAR NICI MACAR NU VORBIM . Il vezi zilnic sau nu dar tie tot iti este gandul la el  , nici nu ati vorbit foarte mult sau poate nu ati vorbit deloc dar tu te gandesti la el si simti ceva din gradina zoologica in stomacul tau care tot se plimba de colo colo si te face sa te gandesti la el non stop . In cazul asta incerca sa vorbesti cu el , sa gasesti lucrurile pe care le aveti in comun si sa ii arati ca vrei sa il cunosti . Nu toti  baieti sunt la fel , si daca aveti impresia ca baiatul pe care il placeti este putin nesimtit sau vagabond incercati sa il cunoasteti voi cu adevarat si dupa va faceti o impresie. DECI incercati sa vorbiti si scapati de teama ;)







4. NU VA CUNOASTETI PERSONAL DAR TE-AI INDRAGOSTIT DE EL PE FACEBOOK . Stiu suna putin ciudat dar se intampla din ce in ce mai des . Iti place poza lui de profil , ii dai un like , un comm si incepi sa vorbesti cu prietenele tale despre el . " Uite ce daragut e " ; " Uite ce zambet '' . etc .. Stiu ca baiatul trebuie sa faca primul pas dar in cazul asta un " Buna " pe chat din partea fetei nu cred ca strica si pana la urma si lui poate ii place :> .

  P.s : faceti ceea ce credeti , ceea ce va doriti , dar fara teama si timiditate . :d 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu