joi, 6 iunie 2013

CRITICI ! :-&

    Si cine nu s-a saturat de colegii enervanti care scot tot felul de sunete atunci cand intri in clasa , care au mereu ceva de comentat indiferent de ce faci .
    Chiar daca nu ii bagi in seama au tot felul de impresii proaste pentru ca ei sunt " cei mai cei " . Chiar daca incerci sa schimbi cumva situatia este o incercare nereusita pentru ca aceste persoane se cred perfecte . Nu conteaza cum arati , cum te comporti , cum te imbraci  . . . colegii " perfecti " trebuie sa comenteze si nu doar o simpla parere acolo , critici  care dor al naibii de tare iar pentru persoanele sufletiste si sensibile aceste comentarii sunt ca o mica " tortura " . 

Daca si voi suportati anumite critici nu va lasati invinsi , nu lasati pe nimeni sa isi bata joc de voi si nici sa profite de sensibilitatea voastra  . . . Luati atitudine incercati sa vorbiti cu aceste persoane chiar daca va este greu sau teama altfel nu veti scapa usor de ele .  E usor de spus stiu , dar fiecare problema are  incercarea ei  . .  deci macar incercati chiar daca se apropie vacanta . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu