sâmbătă, 22 iunie 2013

PARERI NASOALE !!!! :-& .

    Cineva nu te suporta ? Pur si simplu are ceva cu tine ? Parerea persoanei respective despre tine nu este foarte buna ? Te barfeste ? Are mereu ceva de comentat ? CLAR !  

Toti cunoastem astfel de persoane  , asa cred  . Aceste specimene care comenteaza tot timpul indiferent de situatie si de moment sunt peste tot si se bucura de orice  nereusita a ta . 
Desi aceste pareri si comentariile pe care le fac " specimenele " uneori ne deranjeaza si le punem la suflet nu trebuie sa mai facem asta  . Stiu , din propria experienta ca  nu este usor dar daca incercam o sa reusim sa ignoram toate astea . 

    Trebuie sa ne cunoastem noi pe noi insine  , sa stim cine suntem cu adevarat si asa nu vom mai da curs tuturor parerilor nasoale .  

Daca sunteti deranjati de aceste pareri si simtiti ca nu le mai puteti face fata incercati sa zambiti  , sa fiti puternici si asa veti trece mai repede peste ;d .

TEENAGERS I S B A C K ;*

    Stiu , stiu  .. multe persoane credeau ca nu o sa mai postez si se bucurau evident  eh , dar pentru cei care citesc cat de cat blogul si nu sunt putin am revenit . Nu am mai postat pentru ca am avut ceva probleme  , atat eu cat si pc-ul si am decis sa iau o pauza sa ma gandesc daca vreau sa continuii cu blogul sau nu .
O sa continui chiar daca multora nu le place ce scriu .. poate isi vor schimba parerea sau poate nu cine stie .


Deci de maine voi  posta si voi lua asta in serios .

luni, 10 iunie 2013

FRUMUSETE ???

 " FRUMUSETEA NU INSEAMNA SA AI O FATA DRAGUTA . FRUMUSETEA INSEAMNA SA AI O MINTE BUNA , O INIMA FRUMOASA  & UN SUFLET DRAGUT ! "

     Pentru mult fete acum frumusetea inseamna doar  o fata  plina de operatii estetice dar si un corp mult mai plin de operatii sau  . . . buze mari date cu un gloss roz bombon , foarte mult fond de ten si cam tot ce tine de make-up .  Eu cred ca atunci cand o fata zambeste este de 100 de ori mai frumoasa dar  . . nu neg nici micile " magii " pe care un machiaj bine aplicat le face .
1 . O fata neincrijita nu intoarce foarte multe capete si nici nu este foarte cunoscuta .
2 . O fata cu un zambet frumos si cu o privire senina  uneori mai intoarce capete si este destul de cunoscuta.
3 . O fata macheata , aranjata foarte bine intoarce multe capete si este foarte cunoscuta si apreciata pentru felul in care arata .
Deci , in mare parte MAKE UP la putere desi frumusetea nu inseamna doar asta  . .  Degeaba esti frumoasa daca :
- nu stii cum sa te comporti cu oamenii din jurul tau
- ii crezi pe ceilalti inferiori
- ai o inima " de piatra "
- te crezi cea mai frumoasa si ii critici pe cei din jurul tau .
   
Asta este parerea mea ! :D

PARINTII ! :O

       Mda  . . majoritatea adolescentilor au probleme cu parintii iar acum . . a venit vremea sa scriu despre asta . Am impresia ca orice am face nu ii putem multumii  . . . si vor din ce in ce mai mult , au din ce in ce mai multe asteptari pentru ca incepem sa crestem si trebuie sa avem responsabilitati . Sincer ? Nu vreau sa am nici o responsabilitate , vreau sa fiu fara probleme daca se poate   . . . si nu prea se poate .
La adolescenta relatia dintre copil-parinte si parinte-copil cam are de suferit pentru ca noi vrem mai multa libertate , vrem sa ne distram mai mult si sa uitam de orice responsabilitate iar parintii nostri incearca sa ne explice ca nu e bine ceea ce facem iar de aici apar tot felul de critici .
    Nu stiu daca parintii nostri au observat ( spun " nostri " pentru ca vorbesc in mare ) dar atunci cand ei ne interzic ceva noi facem tot posibilul sa facem sau sa obtinem acel ceva pentru ca asa suntem noi adolescentii..  Nu imi place sa ma cert cu ai mei si probabil nici voua dar parintii prea isi doresc cel mai perfect copil , cel mai despet cel mai cel si incep cu : " Trebuie sa ajungi ceva in viata ! ; Pune mana si invata ! ; Ia note bune ! .. ok  , replicile astea pur si simplu ma innebunesc .
   
P.s : poate ca postarea asta nu prea are sens  . . dar am scris ce am gandit si ce am simtit .

sâmbătă, 8 iunie 2013

IUBIRE & PRIETENIE ( part 2 )

Dupa cateva minute Maya e la mine .

M : deci mergi cu mine la cumparaturi ?
E : nu am chef de nimic azi si bunicamea ma streseaza sa ma duc la scoala .
M : pai si ?
E : m-as duce daca profa nu m-ar asculta .
M : care ?
E : chioara  . .
M : eu am plecat , trebuie sa vina Mike .
E : ok , bafta !

Si , ce poti face cand nu ai chef de scoala dar esti nevoita sa te duci ? Sa ma prefac ca mi-e rau  . . . bunicamea stie deja
ca ma simt excelent si " Mi-e rau "  mereu cand nu am chef de scoala . O sun  pe Sasha poate are chef sa mearga la un bar.. .

E : Sahsa , mergi la scoala ?
S : pe dracu' sunt la  S & V .  ( barul cu cele mai multe bauturi )
E : vin si eu .
S : cum scapi de ' mamaie ' ?
E : ii zic ca plec la scoala logic .
S : te astept , e si Marc . [ tipul pe care il plac ] .

 Dupa 10 minute in care ma aranjez , imi iau gheozdanul in spate ca na'  plec la scoala  ..  Ma duc in sufragerie la bunica
sa-i spun ca plec .

E : buniiii ;;) am plecat la scoala .
B : Bine Karii , vezi sa nu vii tarziu acasa .
E : da , evident .

 Ies afara si ma indrept direct catre bar  ..

* Dupa 10 minute *

S : uite cine e aici !
E : au ! nu crezi ca ai baut cam mult ?
S : ' fata lu bunica ' tu de ce ai venit aici ?
E : mda , sa beau da nu asa  . .
S : Marc , vrea sa discutati .
E : dar si Marc e beat Sasha ce dracu ' .

* Marc se apropie insistent de mine .

E : Marc , ai exagerat ..
M : trebuie sa fim mai mult decat prieteni .
E : MARC !

FACEBOOK NAME !

   Cred ca majoritatea oamenilor au probleme acolo sus . . . creierul lor se zbate ca un peste pe uscat . Nu sunt singura care primeste cereri de prietenie de la persoane cu nume gen : Balonash de sapun  ; Papusha ta ; Antonia Official ; Boss de boss .  OK !
Inteleg ca suferiti sau nu stiu :-?? va este rusine cu numele voastre dar deja e aiurea ma ! De la cine o sa primim cereri de prietenie peste 2-3 zile de la Adam si Eva ? sau poate nu stiu ce inger te vrea la prietenii apropiati . ;;) O da ! ♥ Justin Bieber mi-a dat cerere aseara si mi-a spus sa ii fac o vizita ! =))

BAIETII AU SENTIMENTE ??! ?:O

  " E un idiot ! " ; " Porcul ala m-a inselat ! " ; " Nu stie ce e aia iubire ! " ; " Toti sunt la fel ! " . 
Ei bine dragele mele   . .  si eu sunt fata  . .  si eu am folosit macar una din replicile de mai sus dar mi-am dat seama ca nu e chiar asa . Nu putem spune ca toti baietii sunt la fel doar pentru ca pe noi ne-au dezamagit 2-3 baieti . Da , ne-au dezamagit cativa dar nu i-am incercat pe toti  . . sunt baieti care chiar iubesc , care chiar stiu ce e aia iubire dar pentru ca nu au fost apreciati si au fost luati drept fraieri s-au schimbat evident .
- Si baietii au sentimente si chiar iubesc . Da ;-" , ei se uita dupa mai multe fete ca de' sunt baieti dar in inima lor  e loc doar pentru una . Uneori sunt egoisti , idioti dar  . . . si ei au sentimente . 
Exista mai multe categorii de baieti si sunt sigura ca si voi cunoasteti macar un tip care se incadadreaza perfect sau mai putin in categoriile de mai jos . 

1. Tipul " gigolo " care ameteste fetele doar cu o simpla privire si crede ca toate fetele sunt ale lui pentru ca el e cel mai cel  . Poate ca si acest gigolo a iubit sau daca nu a iubit va asigur ca va intalni o fata care ii va scoate toate fitele din cap si ii va pune inima pe jar . De obicei acesti " gigolo " pretind ca nu se indragostesc repede si ca pot trece repede peste fosta dar defapt nu e asa . ..  gaseste putin alinare in bratele alteia iar dupa ii zboara din nou gandul la ce a a avut .

2 . Cel cuminte si timid . De obicei tipul timid e mult mai pervers decat tipul " gigolo " . E el mai cuminte si te atrage asa oarecum pentru ca nu ii fug ochii dupa toate fetele pe care le vede , nu are prea multe vicii sau nu are deloc dar defapt in interior este un " mascul feroce " care imediat dupa ce primeste atentetie isi arata adevarata fata . ( Poate nu toti sunt la fel dar majoritatea pe care eu i-am intalnit asa au fost ! )

3. GOLANUL ! Ei bine baietii astia care hoinaresc pe strazi mai toata ziua si vor fete " bune " iubesc cu adevarat desi le plac aventurile mereu se gaseste cate o fata care sa le suceasca mintile si  ii face sa iubeasca nebuneste . Sa nu va ganditi ca acesti baietii va vor doar pentru o noapte , nu toti sunt asa . 

Bine , daca am gresit undeva  . . asta e  pur si simplu parerea mea si asa ii vad . 

 X.O .

vineri, 7 iunie 2013

INCHIDE OCHII SI VISEAZA ! ☺

     DA ! Visele devin realitate cand crezi cu adevarat in ele .;) . Nu tot ce ne dorim se intampla dar asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam sa visam doar pentru ca un vis nu s-a implinit . Realitatea este putin sau putin mai mult cruda dar trebuie sa visam mereu .
 - Viseaza la mai bine cand esti trist .
- Viseaza la fericire chiar daca esti fericit .
- Viseaza la ce vrei sa devi .
- Viseaza la ce vei face peste ani .
 *   Viseaza pentru ca asa totul e mai usor , mai frumos , mai colorat . ;;) . Viseaza , spera si iubeste ;;) . Uneori porblemele nu ne lasa sa visam dar trebuie sa continuam , sa credem in fiecare vis  si sa incercam sa il facem realitate , sa  luptam pentru ce ne dorim si sa nu ne dam batuti atunci cand nu reusim .

VISEAZA ! ♥

joi, 6 iunie 2013

CRITICI ! :-&

    Si cine nu s-a saturat de colegii enervanti care scot tot felul de sunete atunci cand intri in clasa , care au mereu ceva de comentat indiferent de ce faci .
    Chiar daca nu ii bagi in seama au tot felul de impresii proaste pentru ca ei sunt " cei mai cei " . Chiar daca incerci sa schimbi cumva situatia este o incercare nereusita pentru ca aceste persoane se cred perfecte . Nu conteaza cum arati , cum te comporti , cum te imbraci  . . . colegii " perfecti " trebuie sa comenteze si nu doar o simpla parere acolo , critici  care dor al naibii de tare iar pentru persoanele sufletiste si sensibile aceste comentarii sunt ca o mica " tortura " . 

Daca si voi suportati anumite critici nu va lasati invinsi , nu lasati pe nimeni sa isi bata joc de voi si nici sa profite de sensibilitatea voastra  . . . Luati atitudine incercati sa vorbiti cu aceste persoane chiar daca va este greu sau teama altfel nu veti scapa usor de ele .  E usor de spus stiu , dar fiecare problema are  incercarea ei  . .  deci macar incercati chiar daca se apropie vacanta . 

miercuri, 5 iunie 2013

MOMENTE DE FERICIRE ! ☺

    Da stiu , momentele de fericire sunt putine dar sunt frumoase . Chiar daca sunt rare trebuie sa invatam sa le pretuim . Momentele frumoase mereu raman in amintirea si in sufletul nostru . 
    Fie ca ai petrecut mici momente de fericire alaturi de persoana iubita , de familie , de prieteni , fie ca acestea sunt rare sau le traim in fiecare zi [ stiu , m-am repetat :-s ] trebuiesc pretuite . Bine , nu toti avem parte de momente de fericire dar chiar si asa trebuie sa zambim mereu indiferent de probleme si de gravitatea acestora . 
   Acum majoritatea adolescentilor  uita sa zambeasca si se vaita ca viata e urata si ca nu isi mai doresc sa traiasca  . . . Astea sunt doar niste momente mai grele pe care trebuie sa le depasim toti daca le intalnim . 

AMINTIRI ;O3 !

Si timpul trece repede si frumos iar majoritatea de pe acest blog suntem adolescenti . Daca dam putin timpul inapoi ne intalnim cu amintiri frumoase din copilarie cand pc-urile , telefoanele si alte chestii de genul asta nu erau foarte interesante si nici foarte populare . 
 Parca ieri stateam cu orele pe afara jucandu-ne pititea , inghetata , ratele si vanatorii , sotron si coarda . Cand intram in casa dadeam repede pe Jetix , Fox , Minimax ca sa nu pierd desenul preferat . Si ma uitam cu atata drag la : Spioanele , Ed Ed si Edy , Tom si Jerry , Arthur , Bibi si Tina  . . si multe altele . 
 Acum  . . . mai toti sunt dependenti de facbook , de mess de tot ce inseamna tehnologie . Si eu fac acelasi lucru  , stau mai toata ziua la pc  pentru ca am ajuns sa iubesc blogul si tehnologia , si sper sa ajung cat mai departe cu blogul . 

P.s : sper ca v-am adus aminte de lucruri frumoase din copilarie ;o3 . 

marți, 4 iunie 2013

IUBIRE & PRIETENIE dincolo de aparente . ( Poveste part 1 )

Bunica : Karii , este timpul sa mergi la scoala , misca-te mai repede !
Eu : hai lasa-ma , nu am chef de scoala azi .
Bunica : Karii , nu mai face figuri , stii bine care e situatia ta .
Eu : mda , si ce vrei sa fac ? frate anumite profe au un fix pe mine .
Bunica : daca inveti nu are nimeni nici un fic .
Eu : hai bunica , pa !

 Cam asa incep saptamanile mele cam de vro' 2 ani  . . de cand mama s-a despartit de tata si a plecat fiecare unde a apucat .
Acum stau cu bunica pentru ca am picat la mijloc iar daca ma duc la mama in fiecare zi imi va tine predici , se va tine dupa
mine , imi va interzice tot ce imi place   .. . iar tata , tata e ca o oaie capie  . . bea si cu asta am spus totul .
Eu  . . eu sunt Karii , o adolescenta care desi are 16 ani a trecut prin multe dar nu singura , alaturi de cele mai bune
prietene ale ei Maya si Sasha , practic suntem de nedespartit desi ne certam ca idoatele .  Eu cred ca o prietenie e mult mai
frumoasa atunci cand are certuri aprinse dar impacari dulci =p~ .
Maya in ultimul timp a fost mai aeriana deoarece este indragostita , si asta pare sa fie o iubire adevarata in carea pus mult
suflet . Eu si Sasha suntem mai singuratice desi si noi am pus ochii pe cineva dar inca nu am facut nici un pas nimic .

Acum sa va introduc putin in lumea mea :

Luni : 06 ; 30 .
* suna telefonul .

E : alo !
M : alooo , neataaa , ce faci ? dormeai ?
E : nu , cautam un purece .
M : aaa , deci dormeai .. in fine ce mai conteaza .
E : de ce m-ai sunat la ora asta ?
M : pai :-"  vine Mike  ( iubitul ei )
E : mda , unde vine ? in vise ?
M : taci idioato ! Mike vine in California .
E : si eu ma duc pe marte :-" .
M : vezi ca vin la tine .
E : ce  . . ?


* RELATII LA DISTANTA ! ! !

- Relatiile la distanta ?

 ♪ CINE A SPUS CA O RELATIE LA DISTANTA NU POATE REZISTA ? Cu siguranta cei care nu stiu ce inseamna iubirea adevarata  . . . daca va vedeti o data sau de doua ori pe luna  . . .  sau poate doar de cateva ori pe an profitati din plin de fiecare moment petrecut langa persoana iubita . Faceti poze , spuneti glume , povestiti si nu lasati micile certuri si neintelegeri sa intervina intre voi  .

♪ Atunci cand nu sunteti impreuna profitati de fiecare mijloc de comunicare . Vorbiti pe skype , pe mess , uitati-va la pozele voastre dupa facebook , iar seara cand mergeti la culcare un sms cu : Noapte buna :* ! , nu ar strica . 

♪ Deci nu lasati distanta sa va desparata oricat de mare ar fi aceasta deoare ce iubirea adevarata exista , evident daca exista incredere problemele celelalte usor usor . Si ce mai conteaza ca sunt : 20 ; 200; 2.000 sau 20.000 km , important este ca exista iubire .  Si da ! Baietii pot avea o relatie chiar si la distanta pentru ca unii baieti chiar iubesc . 

XoXo

TANTI PROFA 2 ! ;)

Pai bine mai profa ma pui sa invat ca cica imi maresti media , dupa te trezesti sa mai am nevoie inca o nota . Citesc ceva acolo , invat ca de  . . . si dupa ce iti spun tot ce trebuie te trezesti din nou sa ma mai intrebi ceva ce ai predatacum nu stiu cat timp si  . . . : " Aaaaaa , nu ai invatat ! ; Nu te-ai pregatit pentru azi ! " , nu-mi da zece ca nu a dormit ea bine . 
  Eu  . . care m-am trezit mai devreme sa mai repet si nimic  . .  Si da`ca e ceva amuzant in ora pe profa o apuca crizele , oricum amuzant sau nu , nimeni nu o asculta , ea tine predica . . . si ne atrage atentia  , incepe si spune , explica si ne baga intr-o ceata totala . 

 BAI PROFA , HAI PA ! 
Du-te acasa si lasa-ne ! ;*

luni, 3 iunie 2013

VARA >:D< !

VARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;;)

Nu am putut sa va spun sambata : La multi ani !;* , asa ca v-am spus acum  . Sa nu renuntati niciodata la zambetul si sufletul de copil indiferent de probleme chiar daca e greu si uneori pare imposibil . 

Eh , si acum ;o3 . E o atmosfera frumoasa , e soare , E VARA ! ♥ . Sa aveti o vara frumoasa si sa cititi in continuare TEENAGERS  pentru ca am multe idei pentru acest blog . Peste 300 de persoane citesc blogul si vreau sa va multumesc pentru ca am vazut ca cititorii blogului se inmultesc incet dar sigur si asta ma face foarte fericita . 

Acum pentru toate profele : E OFICIAL VARA TANTII PROFA ( ca am mai postat ) deci lasa predicile acasa , urca intr-un tren si lasa-ne in pace :D ! ;*



BE HAPPY !!!

Ahm  . . . pana azi ma vaitam  : " Vaiii , nu mai suport  ; Uite ce mi s-a intamplat ; Imi urasc viata ' Nu sunt deloc fericita " pana cand mi-am dat seama ca nu prea stiu sa apreciez tot ce am si nu sunt singura . Daca noi toti am deschide mai bine ochii am vedea ca suntem chiar norocosi . Avem o familie , prieteni , avem o casa , avem aproape toate conditiile dar totusi ne plangeam de mila si de dorim din ce in ce mai mult . 
Nu suntem multumimti de felul in care aratam  in timp ce altii nu au ce manca , ne certam cu parintii si spunem ca ii uram in timp ce altii nici macar nu stiu ce inseamna familie , vrem sa fim fericiti mereu in timp ce altii nici macar nu au cunoscut fericirea , ne plangem de mila cand ne doare ceva in timp ce altii au boli grave si mai au putin de trait , vrem mai mult in timp ce altii nu au nimic . TREBUIE SA INVATAM SA APRECIEM persoanele de langa noi si tot ce avem . 
Si ii multumesc persoanei care a facut acest clipulet :https://www.facebook.com/photo.php?v=244427135607162  ca mi-a deschis ochii .