marți, 28 mai 2013

 APARENTELE INSEALA ? UNEORI DA ! 
De obicei noi fetele încercăm să arătăm că suntem puternice , să zâmbim mereu indiferent de situaţie şi pe moment ne iese dar după . . .   Preferăm să ţinem capul sus atunci când cineva ne jigneşte , vrem să arătăm că nu ne pasă , ca putem trai si fara acele " complimente " . Incercam sa nu punem la suflet si sa fim oarecum de " fier " dar nu prea putem pentru ca mereu am fost si vom fi niste fetite firave , cu un suflet cald care vor face orice sa nu se lase infrante in fata nimanui dar cand ajung acasa in patul lor lacrimile isi fac aparitia . NOI FETELE am vrut mereu sa aratam ca suntem ambitioase , ca putem , ca suntem la fel ca baietii " puternice " dar uneori nu prea ne iese . Unele fete sunt mai sensibile iar atunci cand cineva le jicneste sau tipa la ele pur si simplu lacrimile isi fac aparitia si normal ca trebuie sa se opreasca cumva pentru a nu le da satisfactie celor din jur . Eu stiu ca aceste fete isi musca buza de jos , asta fiind un tic   . .  si doar asa se pot stapani . Altor fete pur si simplu nu le pasa , sunt indiferente si isi vad de treaba lor . Ei bine eu nu stiu cum  fac ele asta  , poate ca e o trasatura de caracter pe care si eu mi-o doresc .

CE TREBUIE SA INTELEGEM DIN TOATA CHESTIA ASTA ?
INDIFERENT DE MOMENT TREBUIE SA FIM CU ZAMBETUL PE BUZE , sa lasam lacrimile departe si sa zambim fie ca suntem criticate  din cauza felului in care aratam , din cauza  hainelor , din cauza comportamentului trebuie sa zambim , da aratam ca suntem puternice si ca nu ne pasa chiar daca in mare parte nu este asa . Stiu pentru anumite persoane este greu , si pentru mine este dar macar sa incercam , incet incet vom reusi , eu sunt sigura ! :* 

      X0xO

luni, 27 mai 2013

PREA GELOASE ?

 NOI FETELE SUNTEM PREA GELOASE ? CHAIR ASA ? OARE STITI DE CE ?

DA ! Este adevarat , uneori noi fetele suntem mult prea geloase si pe baieti poate " ii deranjeaza " asta dar suntem geloase pentru ca :  chiar tinem la voi si va iubim cu adevarat . Poate uneori va streseaza mesajele noastre si suntem insistente doar pentru ca ne facem griji si vrem sa stim ca sunteti in siguranta , ca nu ati patit nimic chiar daca va puteti purta si singuri de grija .  Suntem geloase si poate pentru ca " ne teme " sa nu vedeti o fata mai : buna , frumoasa , desteapta iar dupa ne lasati pe noi . Suntem geloase si suparacioase uneori chiar si fara motiv pentru ca suntem prea grijulii si prea atente si asa suntem noi fetele , bine nu toate . Mie mi-a spus cineva ca atunci cand iubesti este imposibil sa nu fii gelos , bine exista si persoane care nu sunt geloase ,dar mai rar :-" . 
Uneori va ' certam ' ca nu ati raspuns la un apel , la un mesaj doar ca sa primim un mic sarut si  un : Imi pare rau . Poate ca si noi am vrea sa nu mai fim asa geloase dar iubim , fiecare fata iubeste pe cineva , si are acolo un gram de gelozie sau mai mult  . 

Sper sa nu fie o postare prea banala dar am tot auzit comentarii de genul :' Iubita mea e prea geloasa ' ; Vai dar de ce esti geloasa ?' . 

TANTI PROFA HAI PA ! ;*

Tanti profa  , e soare afara e frumos , pentru unii a venit vara pentru altii vine in iunie . Profa vrea sa fim atenti la ore , sa ne concentram  si sa invatam evident da' cand soarele arde afara cine mai are chef ? In loc sa fie multumita ca stau acolo frumos la mine in banca desi sunt cam aerianta ea se pune pe tinut predici ca sigur o ascult . Ma uit la ea da' gandul meu sigur e plecat sa se dea cu presu . Pai ce nu e asa ? Inteleg ca lor le-a trecut varsta ca nu mai sunt in toate puterile dar vrem si noi sa ne distram cat de cat . Daca ne batem cu apa  : vaaaaaaaaii , ce ati facut la baie , ati dat apa pe jos :-@ . Daca intra in clasa si mancam inghetata : iesi afara si mananca , ia uite nu ai avut timp in pauza . Da scuza-ma tu mi-ai doar doar 10 minute pauza , in care trebuie sa ma duc la magain , sa mai stau si la rand , sa ma mai si intorc  . . sa ma mai duc si la " toaleta "  sa vad in oglinda daca e ceva in neregula cu mine asta evident daca am avea oglina :)) .  Dupa intram obositi la ora fara nici un chef si incepe : - Cine nu s-a facut tema in picioare ! Da de ce nu ti-ai facut tema ? Da scuza-ma ce ai facut ieri ?   . . . Da ce profa eu te intreb pe tine ce faci , cum faci si de ce faci ? . Da stiu acum sunt cam obraznica dar si ea a fost candva tanara  . . . candva .
Si acum vine partea : Draga x, y de ce razi la ora mea ? De ce vorbesti cand eu predau ?
Din nou scuza-ma , ori ma amuzi tu ori am gasit ceva amuzant si nu , nu eu vorbesc cand tu predai , tu predau cand eu vorbesc deci ?? .

Dragi profe , inca putin si scapti de noi , si noi de voi deci nu va mai agitati atat ;*

duminică, 26 mai 2013

DOAR PRIETENI sau . . . ?

Unele fete se indragostesc repede si le trece greu , unele fete se indragostesc greu si le trece repede , unele fete simpatizeaza mai multi baieti si unele fete raman cu gandul doar la un singur baiat .
In viata noastra de zi cu zi  intalnim :

1. SUNTEM DOAR PRIETENI ! Da da  ;-" . Suntem prieteni dar ne placem reciproc doar ca nu ne spunem . Vorbim ore intregi pe facbook sau pe mess , ne tachinam , radem si glumim dar defapt noi nu ne placem , noi ne iubim . Si. . . uneori nu se spunem pentru ca e mai bine asa , nu am inceput o relatie dar ne place ce este intre noi si nu am vrea sa se strice . Deci uneori facem lucruri pe care le fac indragostiti dar noi suntem doar prieteni .

2. EU IL PLAC SI NU STIU CUM SA II SPUN . Poate pentru ca imi este teama de raspunsul lui desi uneori arata ca ar simtii ceva pentru mine .De ce ne este teama ? O DA , de raspunsul ala banal . Noi fetele trebuie sa fim mai increzatoare sa zambim mai mult sa fim mandre de indiferent de felul in care aratam si asa poate raspunsul o sa fie si pozitiv cine stie ? Incercarea moarte n-are !  Deci daca sunteti in situatia asta incercati sa luati putina atitudine , sa va faceti putin curaj si sa recunoasteti sau macar sa dati de inteles .





3. IL PLAC DAR NICI MACAR NU VORBIM . Il vezi zilnic sau nu dar tie tot iti este gandul la el  , nici nu ati vorbit foarte mult sau poate nu ati vorbit deloc dar tu te gandesti la el si simti ceva din gradina zoologica in stomacul tau care tot se plimba de colo colo si te face sa te gandesti la el non stop . In cazul asta incerca sa vorbesti cu el , sa gasesti lucrurile pe care le aveti in comun si sa ii arati ca vrei sa il cunosti . Nu toti  baieti sunt la fel , si daca aveti impresia ca baiatul pe care il placeti este putin nesimtit sau vagabond incercati sa il cunoasteti voi cu adevarat si dupa va faceti o impresie. DECI incercati sa vorbiti si scapati de teama ;)







4. NU VA CUNOASTETI PERSONAL DAR TE-AI INDRAGOSTIT DE EL PE FACEBOOK . Stiu suna putin ciudat dar se intampla din ce in ce mai des . Iti place poza lui de profil , ii dai un like , un comm si incepi sa vorbesti cu prietenele tale despre el . " Uite ce daragut e " ; " Uite ce zambet '' . etc .. Stiu ca baiatul trebuie sa faca primul pas dar in cazul asta un " Buna " pe chat din partea fetei nu cred ca strica si pana la urma si lui poate ii place :> .

  P.s : faceti ceea ce credeti , ceea ce va doriti , dar fara teama si timiditate . :d 

vineri, 24 mai 2013

O portie mare de : NU-MI PASA ! :D .

Acum este la moda sa se formeze grupuri , nu ? Ce grupuri ? Grupul popularilor care se cred perfecti si grupul nepopularilor care na '  . . nu au aceleasi lucruri ca popularii.. Noi astia mai nepopulari avem 3 picioare , un singur ochi si lista poate continua . Si pentru ca nepopularii nu sunt perfecti grupul " perfectiolor " au si gasit subiect de caterinca .
Anumite persoane sunt mai sensibile si pun orice jignire la suflet si chiar se consuma foarte mult mai ales cand vine vorba de o persoana pe care o credeai " altfel " , bine doar o credeai pentru ca  . . a dovedit ca nu este .
Deci un sfat pentru voi : luati o portie mare de NU-MI PASA de ce spune x, y , z . Zambiti , nu lasati capul jos pentru ca nu merita sa le dati satisfactie acestor persoane . Daca nu pueti fii indiferenti nu-i bagati in seama pe moment si descarcati-va atunci cand aceste persoane nu sunt prin preaja . :*

joi, 23 mai 2013

Cei mai buni vloggeri din Romania !

Cred ca ati auzit despre vlog , vine de la blog doar ca este video  . Clipulete mici amuzante sau nu in care persoanele fac anumite chestii : provocarii , mici scenarii etc . Probabil si voi aveti un vologger preferat , eu ii consider pe Mikey H si pe Tequila cei mai buni din Romania , pentru ca ei chiar sunt si daca nu stiti nimic despre ei puteti citi mai jos . :D

El este Mikey H si omul asta e DEMENT , in sensul bun :) A muncit foarte mult si se vede , multe dintre clipuletele lui au strans peste 200.000 de vizualizari si chiar 300.000  . E wow ! Ca sa nu spun ca este beton sau marfa ,e BESTIAL ! Am aflat de el de la o prietena foarte buna si ii multumesc ca mi-a spus cine este  :D  Deci glumele si expresiile lui sunt geniale si cei care il urmaresc cred ca stiu asta  .  Ahmm   . .  DOZA DE HAS este " emisiunea " lui care apare o data pe sapatamana vinerea si pe care noi , majoritatea fanilor lui Mikey o vrem si la tv , zic ;o3 .  Eu ii urez bafta in continuare si decat sa o sune pe Madalina Ghenea ( cum facea el semne intr-un clip ) mai bine o suna pe prietena mea  :)) .
Daca nu  l-ati vazut inca pe Mikey in actiune : wwww.dozadehas.com  este gata sa va arate toate nebuniile lui Mikey ! :D
Ea este Tequila sau Bianca Adam si este o tipa extraordinara . Orasul Craiova trebuie sa fie madru cu o asa localnica care a depasita pragul de 200.000 de vizualizari pe youtube la vlogul ei . Mie imi place de ea ( o admir ) pentru ca e diferita , are o nebunie aparte si are si o echipa minunata ( mai ales Vasy :)) ♥ ). De Tequila am aflat tot de la o prietena foarte buna care o admira foarte mult , mult mai mult ca mine si ii multumesc si ei . Deci Tequila este foarte TEQUI + ca avem aceasi zodie ;;) . Si ii urez multa bafta pentru ca si ea a muncit foarte mult , chiar si atunci cand avea foarte multe lucruri pe cap filma si pentru vlog deci bravo ei , este o fata super ! :D

Sunt mai multe de spus pentru ca Mikey si Tequi sunt niste persoana EXTRAORDINARE dar nu vreau sa va plictisesc si cred ca este suficient  pentru moment . Iar daca inca nu ati auzit de ei  ii puteti gasi oricand pe youtube si chiar merita sa va uitati la vlogurile lor . 

Kiss .:*

JO ! ♥

 HEEEEEELOOOOO ! :) 
Toata lumea iubeste muzica , nu ? Ascultam muzica cand suntem tristi , cand suntem fericiti , cand suntem indragostiti  . . in mai multe situatii . Azi cand am deschis calculatorul am intrat pe facebook si am vazut ca diferite pagini au distribuit o pisa si zic : Hai sa o ascult si eu !  . 
Probabil ati auzit de JO  sau IOANA ANUTA concurenta la X  FACTOR care a ajuns pana in finala dar din nefericire nu a castigat . Melodia respectiva este cantata de ea , defapt este un cover si mie imi place foarte mult adica fata asta este pur si simplu GENIALA ! ♥ Are si propriile melodii dar cover-ul asta m-a uimit .  Aaaa da  ! :)) Multi poate o cunoasteti de la emisiunea : Te cunosc de undeva ! :*

P.s :  mai puteti asculta cover-uri facute de ea pe youtube :D .

Aici puteti asculta melodia ---->>>>>> http://youtu.be/FVhSnxqt_lg

miercuri, 22 mai 2013

" RAZBOIUL TRUPELOR "

Majoritatea adolescentilor care imi urmaresc activitatea de pe blogg au auzit de rezista BRAVO care este o revista pentru adolescenti . Apare de 2 ori pe luna si fiecare numar contine 4 postere , ehh  . ..  si de la aceste postere a inceput marea agitatie . :|
 In BRAVO au fost puse multe articole si postere despre cei din LALA BAND  iar acest fapt a dus la enervarea DIRECTIONERILOR iesind un MINI RAZBOI pe facebook . . Au fost aduse jigcniri ambelor trupe si nu prea inteleg de ce . Sunt fana LALA dar si DIRECTIONER si nu imi place deloc situatia asta  . . Ambele trupe sunt extrem de talentate , ambele trupe au fanii , este adevarat LALA BAND este cunoscuta mai mult in Romania dar au fani si au sustinut niste concerte extraordinare la care am participat si eu si  nu am ce sa le reprosez  . Trupa ONE DIRECTION este cunoscuta in toata lumea , cei 5 baietii au sustinut mii de concerte au umplut zeci de stadioane . DECI AMBELE TRUPE SUNT EXTRA ! ♥]
Daca ne certam intre noi nu rezolvam nimic ! :D

EU VREAU REVISTA POPCORN INAPOI ! ;O3.

DIVELE si f e t e l e simple :-< .

Eu una sunt satula de fetele astea care se cred perfecte si sunt niste mici DIVE , adica serios  . . toate suntem fete . Ca unele fete sunt mai scunde , altele mai inalte , altele mai plinute , altele mai slabute   . . si ce ? Nu suntem tot fete ? In mare parte pentru fetele astea care se cred PERFECTE noi suntem niste specimene care doar respira aer  , asta fiind singurul lucru pe care l-am avea in comun . 

 Exemple concrete in care sper sa va regasiti : 

1 . La scoala iesi linistita afara  cu prietenele , nu ai o tinuta de 1.000 de euro dar  nici haine urate nu ai si treci pe langa grupul Divelor si atunci ele incep :  * uite cum e imbracata 'aia ' . * da uite cum arata ' aia '` * da uite ce fata are 'aia ' .   - Eu as zice sa se mai uite si ele in oglina - .

2 . Mergi pe strada si toate fetele populare din cartierul tau sunt stranse intr-un loc , treci linistita pe langa ele poate cu o oarecare teama pentru ca nu vrei sa rada de tine dar  . .  . de ce iti e frica nu scapi si gata cum ai trecut pe langa ele incepe sa te strige in diferite moduri sau sa rada prosteste .   - Eu nu stiu ce gasesc ele asa amuzant + ca o mare parte din popularitatea lor vine de pe facebook de la pozele in care isi arata sanii si fundul . :-j - 

3 . Indiferent de ce ai face , cum ai arata ele tot comenteaza pentru ca na , nu esti  perfecta , nu arati ca ele  . 

Nu stiu daca voi va regasiti  in ce am scris eu mai sus sau poate stiti persoane care trec prin asa ceva  . Am un sfat pentru voi : ZAMBITI , CAPUL SUS SI INCERCATI SA NU VA PESE ! :* Astept parerile voastre ;*

HEEEEELOOOOOOOO !

Buna :* !  
Numele meu este Miky si sunt o micuta blogger-ita cam de vreo 2 ani  . Mi-am facut diverse blogguri dar le-am sters din diferite motive  . . . pe asta sper sa nu il sterg foarte curand :d . 
Prea multe lucruri despre mine  nu vreau sa va spun INCA  ..  vreau sa  raman asa putin anonima . Trebuie sa stiti ca si eu sunt adolescenta ca si majoritatea persoanelor care imi vor citi blogul si  sper sa va regasiti in fiecare postare sau macar in majoritatea .
Sa nu va obosesc prea mult asa din prima vreau sa va spun ca pe acest blog puteti citi incepand de maine  : 
* Despre viata . 
* Despre pasiuni 
* Despre prieteni 
*Despre iubire 
* Despre muzica 
* Despre scoala  . 
Si nu , nu despre viata mea , nu despre pasiunuile mele , nu despre prietenii mei . O sa scriu despre ele in mare  . :*  
                   Va pup , si sper ca nu v-am plictisit ! :*